More


  VIDEO.FOTO. EVITAȚI ZONA!!! Se stă cu ZECILE DE MINUTE la coadă

  =


  Șoferilor care circulă în aceste momente prin municipiul Satu Mare li se recomdandă, pe cât este posibil, să evite zona Burdea. Asta din cauza faptului că aici circulația este extrem de îngreunată cu toate că în intersecție patru polițiști încearcă să dirijeze și să fluidizeze traficul.

  Pentru cei care vin dispre Micro 17 sau Carpați II, dar și pentru cei care vin de pe Podul Decebal, circulația este infernală. Se stă câte 30-40 de minute la coadă.

  De fapt, cartierele Micro 17, Carpați I și II, dar și Soarelui, sunt pur și simplu blocate, Se stă, practic, pe loc.
  Rândurile de mașini au aproape un kilometru în cartiere.

  Se pare că tot acest deranj în trafic este cauzat de faptul că, începând de astăzi, a fost închis, pe o anumită porțiune de drum, bulevardul Cloșca.

  Primăria Municipiului Satu Mare anunță că începând de miercuri, 7 august, SE ÎNCHIDE circulația rutieră pe B-dul. Cloșca, pe sensul de circulație dinspre sensul giratoriu Burdea spre sensul giratoriu str. C.A Rosetti (două benzi de circulație).

  Pe perioada lucrărilor se va circula astfel: pe B-dul. Cloşca dinspre str. C.A. Rosetti spre intersecţia Burdea, dinspre Drum Carei pe B-dul Octavian Goga spre B-dul Lucian Blaga, de pe B-dul Octavian Goga pe str. C.S. Anderco şi str. C.A. Rosetti spre B-dul Cloşca.

  Așdar, evitați zona dacă nu vreți să pierdeți zeci de minute în trafic.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img