More


  Abonamente SUBVENȚIONATE pentru ELEVI la Satu Mare. Ce trebuie SĂ FACĂ beneficiarii

  - Advertisement -

  Operatorul de transport public, Transurban S.A, anunță că începând din luna septembrie 2019 se vor elibera abonamente subvenționate pentru toți elevii și preșcolarii înscriși în anul școlar 2019-2020.

  Pentru a intra în posesia acestor abonamente, elevii trebuie să prezinte adeverință de la școală sau grădiniță unde să se specifice data de naștere și clasa în care este înscris, certificate de naștere sau cartea de identitate, precum și o poză.

  De asemenea, începând din acest an elevii trebuie să își dea acordul privind prelucrarea datelor cu caracter personal, completat în prealabil de reprezentatul legal al minorului. Aceste formulare se găsesc la chioșcurile de bilete Transurban S.A. Satu Mare.

  Pentru elevii care frecventează cursurile de școală postliceală, seral și învățământ universitar nu se eliberează abonamente subvenționate.

  Elevii trebuie să poarte la ei pe timpul călătoriei în autobuz abonamentul valabil, pentru a fi prezentat la un eventual control, altfel vor fi sancționați.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img