More


  ACCIDENT feroviar în județ. Trailer, ACROȘAT de un tren

  - Advertisement -

  Un accident rutier soldat, din fericire, doar cu pagube materiale s-a produs în această dimineață, în jurul orei 6.30, în zona localității Apa, județul Satu Mare, după ce un tren a acroșat un trailer. Circulația feroviară și rutieră a fost întreruptă circa 50 de minute.

  La acea oră, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informa că pe magistrala de cale ferată 400, la kilometrul feroviar 29, pe raza localităţii Apa (judeţul Satu Mare), la o trecere la nivel cu calea ferată, trenul Regio 6827, care se deplasează pe relaţia Baia Mare – Debrecen, a acroşat un trailer. Evenimentul nu s-a soldat cu victime. Traficul feroviar este însă întrerupt.

  Autoritățile feroviare și rutiere au intervenit de urgență pentru a derbloca circulația, lucru care s-a produs după aproximativ 50 de minute.

  ”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Satu Mare, circulaţia feroviară pe magistrala de cale ferată 400 a fost reluată. Din cauza unui eveniment feroviar, aceasta fusese întreruptă la kilometrul 29, pe raza localităţii Apa”, se arăta la ora 7.10.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img