More


  ACCIDENT. MINORĂ rănită pe TRECERE. Transportată la SPITAL

  - Advertisement -

  Polițiștii sătmăreni au fostsesizați ieri, 23 septembrie, în jurul orei 15.00, despre producerea unui accident de circulație pe bulevardul Lucian Blaga, din localitatea Satu Mare. Accidentul s-a soldat cu rănirea unei minore. 

  În urma cercetărilor făcute la fața locului de polițiști, s-a constata faptul că un bărbat de 31 de ani, din  localitatea Păulești, care se deplasa cu un autoturism pe Bld. Lucian Blaga, din municipiul Satu Mare, a surprins şi accidentat o minoră  de 11 ani, din Satu Mare,  care s-a angajat în traversarea drumului public pe trecerea pentru pietoni semnalizată și marcată corespunzător.

  În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a minorei. Aceasta, după ce i s-a acordta primul ajutor la fața locului, a fost transportată la spital pentru analize medicale mai amănunțite.

  Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

  Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img