More


  Cele mai trăsnite reclamaţii de la 112

  - Advertisement -

  Odată cu psihoza creată de numărul de urgenţă 112, mai ales în urma cazului de la Caracal, multe persoane sună fără a avea o urgenţă, adresează injurii operatoarelor, râd, pun muzică sau nu vorbesc. Se solicită informaţii despre numere de telefon, se cere legătura cu diverse instituţii sau persoane publice ori se solicită sfaturi medicale. Recordul la telefoane l-a bătut un braşovean care, într-o singură zi, a sunat de 700 de ori la 112.

  Cea mai ciudată reclamaţie a fost a unei femei care a sunat de mai multe ori şi a cerut ajutor pe motiv să îi intră şerpi în casă, care fac multă gălăgie şi ea nu se poate odihni. S-a dovedit ulterior că femeia avea probleme psihice.

  La 112 mai sună şi doamne singure care speră să le răspundă un operator bărbat căruia încep să îi facă diverse complimente şi să-i dea întâlnire. Printre cele mai cunoscute replici sunt acelea că au o urgenţă medical deoarece au inima în flăcări sau că au nevoie de pompieri deoarece sunt fierbinţi.
  O femeie a sunat la 112 şi a spus că vecinul care locuieşte sub apartamentul ei foloseşte un laser extraordinar de puternic care îi ajunge până la creier. A povestit că nu ştie exact la ce foloseşte acea sculă aflată în posesia vecinului, însă a ţinut să precizeze că viaţa ei este într-un mare pericol.
  De departe cea mai trăsnită reclamaţie a fost însă a unui bărbat care a cerut ajutorul într-o situaţie care i-a lăsat mască pe poliţiştii din Iaşi. El a sunat la 112 şi a cerut intervenţia în forţă a poliţiştilor pentru că soţia sa nu i-a pus mâncare în farfurie. Bărbatul a povestit agitat că el a venit de la serviciu, iar soţia sa nu l-a aşteptat cu masa pusă, chiar dacă ştia că el ajunge obosit şi înfometat.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img