More


  CRIMĂ HORROR. UCIS cu BESTIALITATE. Violență FEROCE

  - Advertisement -

  Bărbatul în vârstă de 40 de ani găsit mort într-un imobil din Carei a fost ucis cu o sălbăticie greu de descris în cuvinte de doi minori. Practic, agresorii, în vârstă de 16, respectiv 17 ani, l-au ucis cu o rangă, revenind de două ori la locul faptei. Criminalii sunt în arest.

  Procurorii din cadrul parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare au formulat referat cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile față de inculpații K.M. N și KE, cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de omor, inculpați față de care s-a luat măsura reținerii pe o durată de 24 de ore în data de 26 septembrie 2019.

  În referatul întocmit în cauză, procurorii au reținut următoarea situație de fapt:

  În data de 25 septembrie 2019, IPJ Satu Mare – Serviciul de investigații criminale – se sesiza din oficiu cu privire la faptul că în dimineața de 25 septembrie 2019 numitul K.R.A a fost găsit decedat în imobil situat în municipiul Carei, unde locuia fără forme legale.

  Acesta prezenta urme de violență la nivelul capului precum și urme de sânge. La fața locului s-a constatat că ușa locuinței era spartă și că urme de sânge erau răspândite prin imobil.

  În urma cercetărilor se constată că în data de 24 septembrie 2019 numitului K.R.A i-au fost aplicat pe mai multe lovituri cu pumnul în zona toracică precum și cu un obiect dur pe toată suprafața corpului lovituri în urma căruia victimă a decedat.

  În cauză a fost administrate probe: procesul verbal de cercetare la fața locului, declarații martori, mijloace materiale de probă din care rezultă că în seara de 24 septembrie 2019, după ora 18:00, inculpații K.M.N și K.E, minori, s-au deplasat la domiciliul numitului K.R.A și i-au aplicat acesteia mai multe lovituri cu pumnii și cu un obiect doar, o rangă, în zona capului membrelor superioare și inferioare precum și zona toracică și abdominală.

  Activitatea acestora a fost întrerupt în jurul orei 19 de numitul K.G. care le-a cerut celor doi să înceteze loviturile.

  Însă aceștia sau reîntors la locul faptei în jurul orei 19.45 și, după ce îl au dezbrăcat pe numitul K.R.A, au continuata activitatea de lovire până la ora 20:00 când au părăsit domiciliul victimei.

  În dimineața de 25 septembrie 2019 numitul K.R.A a fost găsit decedat în incinta imobilului în care locuia.

  Referatul, împreună cu dosarul cauzei, a fost trimis spre competentă soluționare la Tribunalul Satu Mare. În data de 25 septembrie, judecătorii de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Satu Mare au emis mandatul de arestare preventivă față de inculpați K.M.N și K.E pe o durată de 30 de zile.

  La efectuarea cercetărilor, Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare a beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Poliție al județului Satu Mare – Serviciul de investigații criminale și al municipiului poliției Carei Carei.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img