More


  CRIMĂ în județ. CADAVRU descoperit cu urme de VIOLENȚĂ. Caz preluat de PROCUROR

  - Advertisement -

  O odioasă crimă a fost descoperită în această dimineață într-o locuință din municipiul Carei. Aici a fost descoperit cadavrul unui bărbat care prezenta urme evidente de violență fizică. Polițiștii au luat în calcula varianta unei crima care s-a dovedit a fi confirmată ulterior.

  Purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Florentina Nagy, a declarat pentru Gazeta de Nord Vest că polițiștii au fost sesizați, în această dimineață, prin 112, de către un bărbat cum că într-o locuință din Carei, mai exact din Grădina Viilor, a fost descoperit un cadavru care prezenta urme de violență.

  Victima este un bărbat în vârstă de 40 de ani, care prezenta pe corpul neînsuflețit urme evidente de violență.

  Polițiștii ajunși la fața locului au demarat cercetările și, conform Opiniedecarei.com, varianta inițială că ar fi vorba despre o crimă s-a confirmat în urma investigațiilor făcute de polițiști.

  Întrucât a existat suspiciunea de crimă, cazul a fost preluat de către poliţiştii Serviciului Judiciar din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare.
  În urma verificărilor, s-a confirmat faptul că bărbatul a fost ucis, mai scrie Opiniedecarei.com.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img