More


  CRIMĂ. MASCAȚII au PERCHEZIȚIONAT locuințele presupușilor CRIMINALI. Jaful, EXCLUS

  - Advertisement -

  Mascații și polițiștii sătmăreni au efectuat, în cursul zilei de ieri, o serie de percheziții domiciliare pe raza municipiului Carei. Vizați au fost principalii suspecți în cazul crimei petrecute ieri la Carei, potrivit OpiniedeCarei.com.

  După cum se știe, un bărbat în vârstă de 40 de ani din Carei a fost pur și simplu ucis în bătaie în propria sa locuință, unde locuia singur. Cel mai probabil crima s-a produs în noaptea de marți spre miercuri, doarece joi dimineața un vecin al victimei a anunțat poliția despre acest oribil moment.

  Anchetatorii au întocmit un cerc de suspecți și au efectuat respectivele percheziții în vederea strângerii de probe. În baza acestor probe, mascații și polițiștii au efectuat ieri mai multe percheziții imobiliare la principalii suspecți în acest caz. Cu alte cuvinte, se presupune că ar fi mai mulți autori.

  Având în vedere că victima nu deținea valori, anchetatorii au exclus varianta jafului, mai scrie OpiniedeCarei.com. Continuând investigațiile, polițiștii încearcă să stabilească cu exactitate condițiile în care a fost ucisă victima în propria sa casă, dar și mobilul crimei.

  Detalii despre cum s-a produs crima de la Carei puteți citi pe https://www.gazetanord-vest.ro/2019/09/crima-in-judet-cadavru-descoperit-cu-urme-de-violenta-caz-preluat-de-procuror/  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img