More


  De ce se tem sătmărenii

  - Advertisement -

  Am scris în nenumărate rânduri despre parcările nesimțite ale sătmărenilor, ba chiar ne-am alăturat la un moment dat campaniei duse de activiștii de la DriversSM împotriva acestor parcări.

  Am ajuns să ne întrebăm, însă, de ce parchează prost sătmărenii. Adică de ce unii își lasă mașinile pe două locuri de parcare, sau într-un mod cât se poate de nefiresc pentru o parcare normală.

  Răspunsul este foarte simplu. Șoferii sătmăreni se tem. Se tem să nu le fie lovite mașinile de alți șoferi care nu au grijă atunci când coboară din autoturismul lor, să nu le fie zgâriate de cei care nici acum nu știu să iasă dintr-o parcare, sau să nu fie lovite de alții care vor să intre în parcare.

  Mai grav este faptul că, dacă se întâmplă un astfel de eveniment, vinovatul fuge ca un laș, fără să lase un bilet cu un număpr de telefon pe parbriz.

  În această situație, fiecare se protejează cum poate. Adică ocupă câte două locuri de parcare.

  Poate că dacă ar fi mai mult respect între șoferi, cu siguranță și parcările ar fi mult mai omenești. Așa, Dumnezeu cu mila.

  Te rugăm distribuie acest articol în caz că ți sa părut util sau interesat.

  Așteptăm idei sesizări sau ponturi pentru articole pozitive sau negative pe email la redactie@gazetanord-vest.ro sau pe facebook la www.facebook.com/Gazeta-de-Nord-Vest  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img