More


  EVENIMENT. A început şcoala! Peste 51.700 de elevi au revenit cu emoţii în băncile şcolilor sătmărene

  - Advertisement -

  Vacanţa Mare s-a terminat. Azi a început şcoala. În toate unităţile şcolare din judeţ, astăzi au avut loc festivităţi de deschidere a noului an şcolar.

  Potrivit informaţiilor oferite de inspectorul şcolar general, Călin Durla, la Satu Mare sunt 127 unități de învățământ preuniversitar de stat cu personalitate juridică, la care sunt arondate 152 de structuri școlare.

  De asemenea, 51.708 preșcolari și elevi au revenit în şcoli. Dintre aceştia, 10.234 sunt preşcolari,   16.090 sunt de şcoală primară, 12.512 de şcoală gimnazială, 8.985de liceu, 2.470 de învăţământ profesional, şi 1.417 de învăţământ postliceal.

  “Doresc să urez succes tuturor elevilor care încep astăzi noul an școlar, mult entuziasm, curiozitate și putere de muncă. Educatorii, învăţătorii și profesorii prin devotamentul lor la clasă sunt cei care pot asigura crearea unui învăţământ de calitate. Primăria Municipiului Satu Mare s-a implicat în asigurarea condițiilor decente pentru copiii noștri și o va face și pe parcursul anului școlar!”, a fost mesajul transmis de primarul Kereskenyi Gabor la început de an şcolar.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img