More


  Festivalul Porumbului, ediție reușită la Domănești

  - Advertisement -

  Vara e pe sfârșite, dacă nu e gata deja, iar în județul Satu Mare evenimentele culturale, sărbătorile câmpenești curg, spre bucuria cetățenilor din fiecare localitate. Este și cazul Festivalului Porumbului de la Domănești – o inițiativă lăudabilă care are deja o mică istorie.

  Ieri, pe 1 septembrie 2019, s-a desfășurat în localitatea Domănești cea de-a XI-a ediție a Festivalului Porumbului în organizarea Consiliului Local al comunei Moftin și a Primăriei comunei Moftin. A fost un eveniment frumos, cu momente artistice de calitate și voie bună.

  Programul oficial a reunit, după cum urmează: un concurs culinar (unde participanții au avut ocazia să își arate talentele de bucătari), deschiderea manifestărilor, muzică de promenadă: Fanfara din Căpleni, evaluarea și premierea echipelor de gătit. De asemenea, a avut loc un program cultural deosebit susținut de copii și tineri din comună, demonstrații de la clubul sportiv Shaolin Carei, iar mai apoi momente artistice precum: muzică populară – Maria Luiza Mih, Tini Dance – Săcuieni, Bodi Csabi – Ungaria, V-tech – Ungaria, formația Erick și Lore.

  A fost o ediție reușită de la care oamenii au plecat îmbogățiți sufletește, așteptând cu nerăbdare ediția de anul viitor.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img