More


  FOTO. DRÄXLMAIER Satu Mare a sprijinit construirea unui nou loc de joacă

  - Advertisement -

  Voluntarii DRÄXLMAIER Satu Mare au amenajat un nou loc de joacă pe Aleea Neajlov cu sprijinul companiei. La inaugurare au fost prezenți Iuliu Cadar, Director General în cadrul DRÄXLMAIER Satu Mare și Kereskényi Gábor, Primarul Municipiului Satu Mare.

  6 septembrie 2019. Angajați ai DRÄXLMAIER Satu Mare au schimbat instrumentele de lucru obișnuite pe lopată, hârleț și roabă și au demonstrat încă o dată că se pricep să ajute la un proiect în folosul comunității. Construirea noului loc de joacă este un proiect de suflet atât pentru ei, cât și pentru companie.

  ”Suntem dedicați să susținem cauzele importante pentru comunitate. De această dată am ales să construim un nou loc de joacă pentru bucuria copiilor și pentru a crea un loc de întâlnire pentru familiile din zonă. Sunt mândru să am alături de mine colegi dedicați, care și-au dorit să contribuie la acest proiect ca voluntari, oferind comunității o parte din timpul lor liber. Le mulțumesc pentru implicarea exemplară. Mulțumesc și autorităților locale pentru deschidere și pentru suportul acordat pe tot parcursul proiectului”, a spus Iuliu Cadar, Directorul General DRÄXLMAIER Satu Mare.

  Spațiul a fost dotat cu un complex ce conține diverse cățărătoare, un tobogan și două leagăne, un balansoar cu patru scaune și două figurine pe arc elicoidal. Pentru confortul vizitatorilor adulți au fost amplasate trei băncuțe și coșuri de gunoi pentru a păstra curățenia în zonă. Întreținerea locului de joacă va fi preluată de Primăria Municipiului Satu Mare, prin Administrația Domeniului Public.

  ”Îmi place să particip la astfel de proiecte. Dacă am posibilitatea să ajut undeva, mereu găsesc timp pentru asta. Acest loc de joacă o să aducă multe bucurii copiilor din cartier și celor care merg la școala de alături. Să îi văd zâmbind azi, jucându-se, este recompensa maximă pe care o pot primi”, povestește Gyula, unul dintre voluntarii care au ajutat la amenajarea locului de joacă.

  Suportul autorităților locale a fost esențial în realizarea proiectului. ”Împreună cu echipa Primăriei Municipiului Satu Mare dorim să mulțumim DRÄXLMAIER Group că a ales să investească în amenajarea locului de joacă de pe Aleea Neajlov. Orașul are nevoie de astfel de proiecte pentru a oferi cetățenilor confort, bunăstare și condiții pentru a face mișcare. Compania DRÄXLMAIER a remarcat necesitatea acestei investiții vitale pentru această zonă, iar acest lucru denotă că valorile companiei coincid cu valorile și principiile pe care și administrația locală le urmărește în folosul comunității”, a declarat domnul Primar, Kereskényi Gábor.

  Partenerul proiectului a fost Asociația Culturală pentru Tinerii din Satu Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img