More


  FOTO. Electrolux a împlinit 100 de ani. Celebrarea evenimentului, una deosebită

  - Advertisement -

  Povestea Electrolux a început acum 100 de ani la nivel global. În prezent, consumatori din întreaga lume se bucură de serviciile și produsele Electrolux, care le oferă confort și o viață mai ușoară în fiecare zi. Inovația este ceea ce caracterizează succesul unui secol de activitate, iar fabrica din Satu Mare contribuie la acest succes pe plan internațional.

  Un eveniment deosebit

  Cu ocazia aniversării celor 100 de ani de activitate, compania Electrolux a oferit angajaților și sătmărenilor un eveniment de neuitat în parcul Grădina Romei. Oamenii s-au putut bucura de o zonă cu preparate diverse și specialități tradiționale la grătar, corturi cu bere, tarabe cu dulciuri și multe alte surprize printre care și o tombolă pentru angajați care au avut oportunitatea de câștiga diverse premii în produse marca Electrolux.

  Nu doar mâncare bună, ci și muzică bună

  Iar pentru că mâncarea bună merge mână în mână cu voia bună, pe parcursul zilei aniversare de 14 septembrie au avut loc concerte de muzică ale unor artiști cunoscuți precum trupa Desperado, Armonia Band Oradea, Bertici Fiverek. În plus, pentru ca cei mici să se bucure și ei din plin de această sărbătoare, special pentru ei s-au desfășurat spectacole de teatru de păpuși și Ella Bella, demonstrații de dans și multe alte activități.

  Cei prezenți au avut ocazia să participe și la tururi de vizitare a fabricii Electrolux din Satu Mare, în care au putut afla mai multe informații despre activitatea și modul în care angajații sătmăreni contribuie prin munca lor la succesul fabricii, la nivel internațional.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img