More


  FOTO. Tineri DROGAȚI, prinși în FLAGRANT. Surprinși de un jandarm aflat în timpul liber

  =

  Patru tineri sătmăreni care aparent erau drogați au fost surprinși de un jandarm sătmărean, aflat în timpul liber, în parcarea blocului în care acesta locuiește. Astfel, în după amiaza zilei de marţi, un jandarm aflat în timpul liber, a observat în parcarea blocului unde locuieşte, patru tineri care stăteau într-o maşină.

  Experienţa şi-a spus cuvântul şi de această dată, iar ofiţerul a ţinut sub observaţie mai bine de o oră autoturismul, timp în care nu a observat reacţii din partea ocupanţilor autoturismului. A solicitat prezenţa grupei de intervenţie a Jandarmeriei, care a verificat autoturismul şi ocupanţii acestuia.

  Dacă la prima vedere părea că sunt nişte tineri care au consumat alcool, nu mică le a fost mirarea oamenilor legii care au constatat că trei dintre tineri prezintă o stare de ameţeală, iar unul dintre ei tremura şi avea o privire pierdută.

  Jandarmii i-au identificat pe cei patru şi le au efectuat controlul corporal, ocazie cu care au descoperit asupra lor 2 plicuri cu un conţinut de culoare galben – verzui, şi un plic gol, plic din care tinerii le au spus jandarmilor că şi au confecţionat ţigări.

  A fost solicitat sprijinul unui specialist din cadrul SCCO Satu Mare, care după verificări a constatat că în plicuri se află o combinaţie de substanţe psiho active.

  În cazul celor patru tineri s-a luat măsura întocmirii documentelor pentru predarea substanţelor şi preluarea cazului de către poliţiştii din cadrul Brigăzii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate Satu Mare, în vederea continuării cercetărilor conform Legii 143/2000, privind combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img