More


  FOTO/VIDEO. CRIMĂ. Focuri de ARMĂ. Bătaie cu BÂTE și SĂBII. Un om a MURIT

  - Advertisement -

  S-au tras focuri de armă, duminică seară, în Piața Constituției din București, chiar în fața Parlamentului și la câțiva pași de clădirea SRI. Câțiva tineri s-au luat la bătaie, iar unul dintre ei a murit, în timp ce altul a ajuns la spital, grav rănit, potrivit ȘtirileProTV.ro.

  Scenele de groază s-au desfăşurat chiar în fața Parlamentului. Câţiva tineri s-au luat la bătaie şi, la un moment dat, unul dintre scandalagii ar fi scos şi un pistol. De trei ori s-ar fi tras cu arma. Martorii au fost şocaţi şi au alertat de urgenţă autorităţile.

  Martor: “Ar fi fost un conflict intre nişte clanuri. Normal că am auzit, că eram aici în zonă, locuiesc în fața SRI. Au venit cu bâte, s-au luat la bătaie aici, s-au năpustit unii asupra altora cu împuşcături, cu cartuşe, cu încărcătoare pe stradă, toţi oamenii din zona ne-am speriat”.

  La faţa locului au venit mai multe echipaje de poliţie de pe raza sectorului 5 şi ale Brigăzii Rutiere, dar şi medici. Aproximativ o oră au încercat cei de la SMURD să-i salveze viaţa bărbatului care a căzut la pământ, rănit, în urma bătăii, însă fără succes. Trupul acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală. Un alt tânăr a fost transportat de urgenţă la spital, titrează ȘtirileProTV.ro.

  Pe durata efectuării cercetaţilor la faţa locului, poliţiştii au delimitat scena confictului din Piaţa Constituţiei.

  E oficial! Ne-am întors la România anilor '90, când legea o făceau clanurile mafiote cu bâta, săbiile și pistoalele. Când regii Bucureștiului se numeau Fane Spoitoru, Sile Cămătaru, Aurel a lu' Caran și alții…Azi noapte a avut loc o reglare de conturi în stil mafiot, fix pe platoul din fața Palatului Parlamentului din București. Un om a fost executat în stil mafiot, prin împușcare!Nenorociții ăștia nu pricep că e prea mult!! Nu mă refer la interlopi. Ei câștiga teren fiindcă simt că se poate, că e loc. Acum 2 luni, tot clanul Sportivilor și-a reglat supremația în stradă: 200 de brute în parcul Vitan. Nimeni nu a ajuns la pușcărie, deși e plin Internetul de filmări. Am ajuns o țară neguvernată sau guvernată de imbecili, mai exact. Instituțiile de forță ale statului nu mai sunt prezente. Le-au paradit complet!Poliția nu mai există decât pe ștatele de plată. Jandarmeria bate și omoară oamenii. Procurorii sunt blegi și tot mai slabi profesional. SRI-ul preferă să nu se mai bage în nimic.Așa nu se mai poate! Cu moțiune, fără moțiune, trebuie să scăpăm de ticăloși! Suntem raiul pedofililor, ne sunt omorâți copiii, oamenilor normali le este teamă să mai iasă seara din casă! Vă spun sincer că și unor politicieni de bună credință (care oricum se numără pe degete) le va fi foarte greu să îndrepte lucrurile. Instituțiile statului sunt înțesate de imbecili, sinecuriști, amante, rude nepricepute și activ de partid de cea mai proastă factură…Închidem România și plecăm cu toții?! Le predăm lor țară?! Sau facem o ultimă ofensivă democratică și dăm cu ei de pământ??

  Publicată de Dan Bucura pe Duminică, 29 septembrie 2019

  Criminaliştii au găsit în acest perimetru şi încărcătorul pistolului folosit.

  Cei care locuiesc în zona spun că deseori aud scandal din Piaţa Constituţiei.

  Martor: ”În Piaţa Constituţiei aici vin în fiecare seară tot felul de oameni, de puşiţ, unii să se ia la întrecere alţii să se dea mari cu maşinile. Deci ei se duc pe toate părţile, se iau la întrecere, fac driftinguri”.

  Acest caz a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și de Serviciul Omoruri, iar oamenii legii urmează să stabilească cum s-au petrecut lucrurile.

  Te rugăm distribuie acest articol în caz că ți sa părut util sau interesat.

  Așteptăm idei sesizări sau ponturi pentru articole pozitive sau negative pe email la redactie@gazetanord-vest.ro sau pe facebook la www.facebook.com/Gazeta-de-Nord-Vest  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img