More


  FOTO/VIDEO. JURĂMÂNT. Consilieri noi la Satu Mare. Au depus JURĂMÂNTUL

  - Advertisement -

  Consiliul Local Satu Mare are doi consilieri noi care au depus jurământul în ședința de atăzi. Tot cu aceeași ocazie, consilierii locali au aprobat o sumedenie de PUZ-uri, iar o alee din Centrul Nou poartă numele unui fost primar sătmărean.

  Încă de la începutul ședinței de atăzi, noii consilierii locali ALDE au depus jurământul. Consiliul Local Satu Mare şi-a completat azi componenţa, după demisiile lui Mihai Huzău și Robert Pugner. Astfel, în locul celor doi au ajuns consilieri, de pe lista ALDE, Andrea-Maria Bologa și Rodica Kerekes, care au și depus jurământul cu mâna pe Biblie şi au fost votaţi ca membrii în Consiliul Local.

  Tot în ședința de azi, consilieri locali sătmăreni au aprobat proiectul de hotărâre potrivit căruia aleea care face legătura dintre strada Mircea cel Bătrân și strada Aurel Popp va purta numele de Augustin Ferențiu, primar al orașului Satu Mare între anii 1919 și 1929. Augustin Ferențiu a fost primul primar român al Sătmarului de după Marea Unire.

  La propunerea primarului Kereskenyi Gabor, de pe ordinea de zi a ședinței de astăzi au fost scoase proiectele de hotărâre cu privire la organigrama și statutul de funcții a aparatului Primăriei Satu Mare, în schimb au fost aprobate o sumedenie de PUZ-uri pentru diferite construcții ce urmează a fi realizate în municipiul Satu Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img