GRAV. Tentativă de OMOR în județ. Doi tineri SĂTMĂRENI, de 18 și 19 ani, ÎNJUNGHIAȚI de un sălăjan

Doi tineri din județul Satu Mare, de 18, respectiv 19 ani, au fost la un pas să își piardă viața după ce au fost înjunghiați cu un cuțit, în zona toracică și zona abdominală, de un sălăjan în vârstă de 27 de ani. Totul s-a întâmplat în noaptea de sâmbătă spre duminică pe terasa unui local din localitatea Cehal.

Scandalul a pornit în urma unor neînțelegeri iscate între sălăjan, și cei doi tineri sătmăreni. La un moment dat, cei trei s-au încăierat pe terasa localului din Cehal.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Satu Mare, Paula Gabor, bărbatul de 27 de ani, din Sălaj, i-a înjunghiat pe unul în torace, pe celălalt în abdomen, pe cei doi tineri, unul de 18 ani, din Cehal, iar celălalt de 19 ani, din Tășnad.

La fața locului au intervenit polițiștii. Dat fiind gravitatea faptei, a fost chemată și o ambulanță. În urma consultului medical, medicii de pe ambulanță au stabilit că viața celor doi tineri înjunghiați a fost pusă în pericol.

În această situație, polițiștii sătmăreni au întocmit pe numele agresorului un dosar penal pentru tentativă de omor calificat.

Mai mult decât atât, procurorul de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare care a preluat acest caz, a decis reținerea agresorului din județul Sălaj pentru 24 de ore.

În cursul zilei de astăzi, acesta va fi prezentat instanțelor de judecată de la Tribunalul Satu Mare cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Între timp, cele două victime, de 18, respectiv 19 ani, sunt internate la Spitalul Județean Satu Mare unde se află, în stare gravă, sub supraveghere medicală.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

Renovări la Centrul “Andrei” din Satu Mare. Despre ce este vorba

Au fost făcute renovări pentru a oferi un spațiu de locuit mai sigur și mai confortabil la Centrul de Asistență și Intervenție a Victimelor...

ALEGERI PREZIDENȚIALE. Cum au votat SĂTMĂRENII? Rezultate finale în județ

Primul tur al prezindențialelor nu a stârnit un interes deosebit în rândurile sătmărenilor. Doar 118.167 persoane s-au prezentat la vot în județul Satu Mare,...

ALEGERI PREZIDENȚIALE. Rezultate FINALE. Dăncilă îl SPULBERĂ pe Barna

După numărarea a aproape sută la sută a voturilor (în calcul mai sunt luate voturile din cele două Americi care nu pot schimba semnificativ...

Spre înălţimi!

De când ne ştim muntele a fost o enigmă pentru om, dar şi o cale spre înălţare, spre infinit, spre “ceruri”, unde oamenii se...

EXIT POLL OFICIAL. SURPRIZĂ la LUPTA în turul doi. Cine s-a CALIFICAT

Exit-poll-urile oficiale realizate la ieșirea de la voturi, arată că în turul doi, Iohannis va avea de dat o bătălie pentru Palatul Cotroceni cu...