More


  GRAV. Tentativă de OMOR în județ. Doi tineri SĂTMĂRENI, de 18 și 19 ani, ÎNJUNGHIAȚI de un sălăjan

  - Advertisement -

  Doi tineri din județul Satu Mare, de 18, respectiv 19 ani, au fost la un pas să își piardă viața după ce au fost înjunghiați cu un cuțit, în zona toracică și zona abdominală, de un sălăjan în vârstă de 27 de ani. Totul s-a întâmplat în noaptea de sâmbătă spre duminică pe terasa unui local din localitatea Cehal.

  Scandalul a pornit în urma unor neînțelegeri iscate între sălăjan, și cei doi tineri sătmăreni. La un moment dat, cei trei s-au încăierat pe terasa localului din Cehal.

  Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Satu Mare, Paula Gabor, bărbatul de 27 de ani, din Sălaj, i-a înjunghiat pe unul în torace, pe celălalt în abdomen, pe cei doi tineri, unul de 18 ani, din Cehal, iar celălalt de 19 ani, din Tășnad.

  La fața locului au intervenit polițiștii. Dat fiind gravitatea faptei, a fost chemată și o ambulanță. În urma consultului medical, medicii de pe ambulanță au stabilit că viața celor doi tineri înjunghiați a fost pusă în pericol.

  În această situație, polițiștii sătmăreni au întocmit pe numele agresorului un dosar penal pentru tentativă de omor calificat.

  Mai mult decât atât, procurorul de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare care a preluat acest caz, a decis reținerea agresorului din județul Sălaj pentru 24 de ore.

  În cursul zilei de astăzi, acesta va fi prezentat instanțelor de judecată de la Tribunalul Satu Mare cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

  Între timp, cele două victime, de 18, respectiv 19 ani, sunt internate la Spitalul Județean Satu Mare unde se află, în stare gravă, sub supraveghere medicală.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img