More


  Haine contrafăcute confiscate de polițiști

  - Advertisement -

  Două dosare penale întocmite și bunuri în valoare de aproximativ 61.000 de lei au fost ridicate în vederea confiscării în cadrul unei acțiuni desfășurate de polițiștii de investigare a criminalității economice la data de 13 septembrie.

  Concret, în cursul zilei de 13 septembrie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au organizat și desfășurat o acțiune în domeniul prevenirii și combaterii infracțiunilor și contravențiilor din domeniul mărcilor și indicațiilor geografice, conform Legii nr. 84/1998, pe raza municipiului Satu Mare.

  Cu această ocazie au fost verificate două societăți comerciale din municipiul Satu Mare unde au identificat mai multe articole de îmbrăcăminte purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, prin care se poate crea un prejudiciu titularului mărcii.

  Astfel a fost aplicată o sancțiune contravențională și au fost înregistrate două dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

  Totodată, polițiștii au ridicat în vederea confiscării 122 de articole de îmbrăcăminte, în valoare de aproximativ 61.000 de lei.(Sursa: IPJ Satu Mare)  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img