More


  ÎNFIORĂTOR. CRIMELE care au CUTREMURAT Sătmarul. Peste 150 de MORȚI VIOLENTE anul trecut

  =

  Politistii criminalisti investigheaza zona in care a fost ucis un barbat in varsta de 74 de ani, in localitatea Dobrogostea, judetul Arges, joi, 20 februarie 2014. TUDOR COSTI / MEDIAFAX FOTO

  Deşi la prima vedere Satu Mare pare un judeţ liniştit, statistica oferită de Institutul Naţional de Mediciă Legală “Mina Minovici” demonstrează contrariul. În cursul anul trecut, pe raza judeţului Satu Mare au fost înregistrate peste 150 de morţi violente. Repreyentaţii IML Satu Mare au efectuat, astfel, aproape 380 de autopsii în cursul anului 2018.

  Cauzele morţilor violente

  Raportul IML arată că, în 2018, cele mai multe morţi violente au fost înregistrate prin spânzurare, adică 44. Totodată, au mai fost înregistrate 18 morţi violente în urma lovirii cu un corp dur, şapte prin înjunghiere, una prin sugrumare, dar şi 20 prin întoxicaţie.

  De asemenea, au mai fost înregistrate o moarte prin strivire, opt prin asfixiere, nouă prin refrigeraţie, o arsură şi o electrocutare.

  Per total, în cursul anului 2018, medicii legisşti au efectuat 378 de autospsii, din care 305 la sediu şi 73 pe teren. În urma acestor autopsii s-a constatat că 156 dintre decese au fost morţi violente, în timp ce în cazul celorlalte 222 de decese cercetate a fost vorba despre morţi non-violente.

  Nouă crime în 2018

  Demn de remarcat este şi faptul că, în cursul anului trecut, pe raza judeţului Satu Mare au fost înregistrate nouă crime.

  Printre cele mai cunoscute şi mai mediatizate pot fi enumerate crima de la Casablanca, dubla crimă când un tată şi un fiu au fost ucişi cu sânge rece în propriul apartament, crima de la Oraşu Nou când victima a fost tranşată, sau crima din gelozie produsă de o femeie geloasă chiar în Noaptea de Crăciun.

  De asemenea, au mai fost înregistrate 35 de morţi în urma unor accidente rutiere şi alte 51 de accidente de muncă mortale.

  Demn de remarcat este şi faptul că, în cursul anului 2018, medicii legisşti sătmăreni au mai constatat şi 10 agresiuni sexuale în urma celor 24 de examinări medicale efectuate  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img