More


  Poliția rutieră se îngrijește de SIGURANȚA cetățenilor

  - Advertisement -

  Peste 130 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate de polițiștii rutieri sătmăreni la data de 19 septembrie a.c., ca urmare a unor acțiuni desfășurate pe raza județului Satu Mare, în vederea prevenirii și combaterii accidentelor rutiere.

   Astfel, la data de 19 septembrie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat mai multe acțiuni pe raza județului, pentru depistarea conducătorilor auto care încalcă normele rutiere și pentru prevenirea accidentelor rutiere, ocazie cu care au aplicat peste 130 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 74 000 de lei.

  De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 15 conducători auto.

  Dintre aceștia, 13 conducători auto au fost surprinși de aparatul radar circulând cu viteze cuprinse între 101 km/h până la 163 km/h, atât în interiorul cât și în afara localităților, un șofer a fost depistat în timp ce efectua o depășire neregulamentară iar un altul se afla la volanul unui autoturism având o concentrație alcoolică de 0,08 mg/l alcool pur în aerul expirat.

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img