More


  Primarii şi secretarii UAT-urilor, instruiţi pe tema alegerilor

  - Advertisement -

  Primarii şi secretarii unităţilor administrativ-teritoriale (UAT-urilor) de pe raza judeţului Satu Mare au fost convocaţi pentru joi (12.09.2019) de către prefectul Darius Filip la o şedinţă de instruire pe tema pregătirii şi organizării alegerilor prezidenţiale.

  În cadrul întâlnirii au transmis mesaje reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Someş” al judeţului Satu Mare, ai Serviciului de Telecomunicaţii Speciale Satu Mare, respectiv cei ai Autorităţii Electorale Permanente-Biroul Judeţean Satu Mare.

  Prefectul judeţului Satu Mare, Darius Filip, le-a solicitat primarilor să fie atenţi şi implicaţi în totalitate pentru ca scrutinul din noiembrie să se desfăşoare în cele mai bune condiţii, conform atribuţiilor legale ce le revin în organizarea şi desfăşurarea procesului electoral.
  Reamintim faptul că în această toamnă, mai precis în luna noiembrie, în România va avea loc un scrutin pentru alegerea preşedintelui României.
  Primul tur al alegerilor prezidențiale are loc pe 10 noiembrie, iar al doilea pe 24 noiembrie. De asemenea, cetățenii români din străinătate pot vota, în primul tur al prezidențialelor, în zilele de 8, 9 și 10 noiembrie, iar în al doilea tur pe 22, 23 și 24 noiembrie.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img