More


  „Prințesa de cartier” – două reprezentații în luna octombrie, la Sala Studio a Teatrului de Nord

  =

  Teatrul de Nord, Trupa Mihai Raicu vă invită la spectacolul „Prințesa de cartier” de Andrei Ivanov, traducerea Raluca Rădulescu, regia artistică Nikita Betehtin. Două reprezentații sunt programate în această lună, în Sala Studio: duminică 6 octombrie și marți 15 octombrie, de la orele 19.00.  Din distribuție fac parte actorii: Raluca Mara, Andrei Stan, Ciprian Vultur, Dana Moisuc, Sorin Oros, Tibor Székely, Alexandra Odoroagă, Cristian But.

  Spectacolul Trupei Mihai Raicu participă la cea de-a VII-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru Fest(in) pe Bulevard, organizat de Teatrul Nottara București, și se va juca vineri 18 octombrie, de la ora 20.00, la Sala Rapsodia (Lipscani 53), în secțiunea competitivă Criza feminității (condiția femeii de-a lungul timpului). Juriul va fi format din cinci personalități teatrale din România: Emil Boroghină, Oltița Cîntec, Claudiu Groza, Irina Ionescu, Doina Modola.

  Spectacolul „Prințesa de cartier”, schițat în Laboratorul teatral din 2018 condus de regizorul Oleg Loevski, a avut premiera stagiunea trecută, în Sala Studio. Ideea piesei „Prințesa de cartier” a apărut în 2013, dar scrierea ei a început în cadrul „Laboratorului de Dramaturgie” organizat în 2016 de Centrul Național de Dramaturgie din Belarus. Piesa a fost finalizată în februarie 2017, când a fost selectată pe lista-scurtă a Festivalului de Dramaturgie Tânără Liubimovka, a fost premiată la trei concursuri de dramaturgie: Personaje și Inițieri și Superlative, fiind apoi nominalizată la categoria „Cea mai bună piesă a anului” la Premiile „Masca de Aur”, ediția 2018. În decurs de un an piesa a fost montată în peste 10 teatre diferite din Belarus și Rusia.

  Trailer: https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=52PcaWhqin8

  Site: http://teatruldenord.ro/spectacol/731/PRIN%C8%9AESA-DE-CARTIER

  Durata spectacolului: 1h, 50 min.

  Vârsta recomandată: 14 +

  Preț bilet: 20 lei

  Informații și bilete: Agenția teatrală, str. Horea nr. 6, telefon: 0261712106

  Bilete online: https://www.biletmaster.ro/ron/Event/41003113/Printesa-de-cartier  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img