More


  Siguranța cetățenilor, PRIORITATEA polițiștilor sătmăreni

  =

  38 de permise de conducere reținute și 4 certificate de înmatriculare ridicate este bilanțul activităților desfășurate în acest sfârșit de săptămână, pe raza județului Satu Mare, de către polițiștii sătmăreni în vederea prevenirii și combaterii accidentelor rutiere.

   Astfel, în perioada 20 – 22 septembrie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat mai multe acțiuni pe raza județului, pentru depistarea conducătorilor auto care încalcă normele rutiere și pentru prevenirea accidentelor rutiere, ocazie cu care au aplicat peste 270 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 158 000 de lei.

  De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 38 de conducători auto, care fie au depășit pe marcaj continuu, nu au acordat prioritate de trecere pietonilor sau vehiculelor sau au depășit cu peste 50 km/h limita maximă de viteză admisă, și au ridicat 4 certificate de înmatriculare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img