More


  VIDEO/FOTO. RECUNOȘTINȚĂ. Elevii de ”Zece”, premiați la Prefectură. Premierea, făcut de prefect

  - Advertisement -


  Guvernul României, prin Prefectura Satu Mare, recunoaște și încurajează performanța, mai ales cea școlară. Astfel, ieri, într-un cadru festiv, prefectul Darius Filip a premiat elevii sătmăreni de nota zece la examenele naţionale din sesiunea 2019.

   

  Alături de conducerea instituţiilor de învăţământ care le-au format şi a Inspectoratului Judeţean Satu Mare au fost prezente la festivitate elevele Haiduc Oana Andreea, Moroz Alexandra Ioana şi Nistea Roberta Denisa de la Şcoala Gimnazială “Bălcescu – Petőfi” şi Stăncioiu Blanca de la Şcoala Gimnazială Grigore Moisil, toate obţinând nota 10 la Evaluarea Naţională. În acest moment, toate sunt eleve în clasa a IX-a la Colegiul Naţional “Mihai Eminescu” din Satu Mare.

  Teodora Bărăian, eleva de nota 10 la Bacalaureat 2019, de la Liceul Teoretic din Negreşti-Oaş nu a fost prezentă, în acest moment este studentă în primul an la Academia de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza” din Bucureşti, specializarea “Ordine şi siguranţă publică” , fiind prezent la eveniment tatăl acesteia.

  Premiile în bani acordate de Guvernul României pentru recunoaşterea performanţei şi a eforturilor celor mai buni elevi constă în 1000 lei la gimnaziu respectiv 3000 de lei pentru absolvenţii de liceu.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img