More


  Ziua Porților Deschise la Teatrul de Nord

  - Advertisement -

  Teatrul de Nord Satu Mare deschide stagiunea cu numărul 51 continuând ideea dominantă a ultimilor ani, aceea de reînnoire: renovarea clădirii, reluarea și reinventarea festivalului de teatru după o perioadă de pauză, și, din acest an, atribuirea unui nume secției române. Un proces firesc prin care Teatrul de Nord își definește identitatea în contextul teatral actual, atât prin titlurile pe care și le propune odată cu începerea noii stagiuni, dar și prin conexiunea puternică cu propria istorie.

  Trupa „Mihai Raicu” invită sătmărenii la ZIUA PORȚILOR DESCHISE, sâmbătă 14 septembrie 2019. Dorim să ne apropiem mai mult, să ne cunoaștem mai bine și vă așteptăm cu emoție. Pregătim tururi ghidate, jocuri pentru copii, ateliere de măști, ateliere de improvizație, repetiții deschise și multe surprize. Intrarea este liberă, înscrierile pentru tururi se vor face în curtea teatrului.

  Se vor juca trei spectacolele: „Micul Prinţ” – de la ora 11.00, în Sala Mare; „Un spectacol improvizat” – de la ora 19.00, Sala Mare; „God is a DJ” – de la ora 21.00, în Sala Studio. Biletele costă 10 lei pentru copii și elevi, 15 lei pentru adulți, intrarea fiind liberă pentru spectatorii care s-au abonat la noua stagiune inclusiv în ziua evenimentului.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img