More


  ALERTĂ. Vine FRIGUL la Satu Mare. Temperaturi cu MINUS

  - Advertisement -

  Pentru următorul interval de timp, sătmărenii trebuie să se îmbrace gros. Un val de aer polar care se abate asupra județului Satu Mare va genera temperaturi cu minus în județ. 

  Chgiar și azi noapte a fost destul de frig la Satu Mare. Astfel că, la primele ore ale dimineții (între 6.00 și 7.00) au fost înregistrate temperaturi de minus un grad Celsius, ceea ce a creat premizele formării brumei.

  Astăzi, în jurul orei 12.00, vom avea temperaturi de cel mult 7 grade în județ, temperatura maximă a zilei de astăzi urmând să ajungă la doar 12 grade, și asta în jurul ore 16.00.

  Apoi, temperaturile în județ vor scădea foarte mult ajungând la 7 grade în jurul orei 20.00, ajungând la minus un grad în jurul orei 4.00 dimineața.

  Vremea va cpntinua să se răcească, astfel că în jurul orei 6.00 a zilei de mâine la Satu Mare vor fi înregistrate minus trei grade Celsius. Este posibil ca în anumite zone din județ să fie chiar minus 5 grade.

  Abia de mâine vremea se va încălzi treptat, ajungând până la 19-20 de grace în cursul zilei de miercuri. Îmbucurător este însă faptul că temperaturile nocturne vor fi, de miercuri încolo, de 6-8 grade.

  Sunt așteptate precipitații, doar numai sub formă de ploaie, în cursul zilelor de miercuri și joi, însă slabe din punct de vedere cantitativ.

  Pentru week-end, este anunțată vreme frumoasă, soare și temperaturi de până la 20 de grade, sâmbătă, respectiv 22 de grade, duminică.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img