More


  ATENȚIE!!! Don’t touch this! Ai atins la volan… ai sfeclit-o!

  - Advertisement -

  Ştim că sunteţi la curent cu noile reglementări (super drastice) ale Codului Rutier dar ne-am gândit că o reîmprospătare a memoriei nu strică şi chiar ar putea să fie în beneficiul vostru. Una dintre aceste reglementări se referă la folosirea telefonului mobil când sunteţi la volan.

  De sâmbătă, orice șofer care ține în mână telefonul sau îl atinge atunci când se află în mers riscă o amendă de 1.100 de lei şi patru puncte de penalizare. Până acum un șofer putea să folosească telefonul pe modul hands free și era amendat doar atunci când era prins de poliție că țintea telefonul la ureche.

  Nu puteți să țineți sau să butonați nici măcar aparatul GPS. Poliția recomandă să se facă setările înainte de pornirea mașinii.

  Sunt interzise și transmisiunile live de la volan pentru că asta implică ținerea telefonului în mână.Telefonul poate fi folosit atunci când mașina staționează, indiferent că așteaptă la semafor sau staționează într-o coloană de mașini.

  Dacă ați fost prins că depășiți viteza și vă vede polițistul că folosiți și telefonul mobil, riscați să vă fie suspendat permisul timp de 30 de zile.

  Aşa că dragi conducători auto, mare atenţie la aceste oi reglmentări deoarece fiţi siguri că “vânătorii de amenzi” vor fi mai mult decât vigilenţi să-şi realizeze planul!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img