More

    Au condus cu neregularități în acte. Poliția i-a depistat însă

    Polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Carei au constatat în flagrant delict 2 infracțiuni la regimul rutier, pe raza localităților Foieni și Moftinul Mic.

    Astfel, ieri, 7 octombrie a.c., în jurul orei 17.40, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Carei, au oprit pentru control, în localitatea Foieni, un autoturism condus de un minor, de 17 ani, din localitatea Sanislău.

    În urma verificărilor efectuate de polițiști aceștia au constatat că persoana de la volan deține permis de conducere eliberat de autoritățile din Ungaria, însă conform legislației în vigoare, pe teritoriul României pentru a conduce pe drumurile publice autovehicule pentru care este necesară categoria B, vârsta minimă a conducătorului auto trebuie să fie de minimum 18 ani împliniți.

    În cauză se efectuează cercetări în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul de săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

    În această dimineață, în jurul orei 05.40, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Carei, au depistat și oprit în din localitatea Moftinu Mic, un autoturism condus de un bărbat, de  38 de ani, din aceeași localitate.

    În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că acesta avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

    În cauză s-a întocmit dosar penal.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE