More


  Caiac SMile Satu Mare, rezultate excelente la concurs internațional de caiac slalom în Cehia

  - Advertisement -

  În intervalul 4-6 octombrie reprezentanți ai Asociației Club Sportiv Caiac SMile din Satu Mare au participat la un concurs internațional de caiac slalom în Cehia, localitatea Strakonice. La competiție au fost prezenți peste 300 de participanți ceea ce a făcut din acest concurs unul de anvergură, nu doar calitativ, ci și numeric.

  De la Asociația Club Sportiv Caiac SMile Satu Mare au fost 9 participanți. Cel mai mic participant a fost Andrei Stancovici, care la numai 7 ani, a obținut o performanță remarcabilă – și anume, a fost premiat cu o medalie de aur. Este, fără îndoială, un motiv de mândrie nu numai pentru municipiul și județul Satu Mare, ci și pentru întreaga țară.

  La concursul internațional de caiac slalom din Cehia s-au desfășurat competiții pe mai multe categorii de sport nautic: categoria K1 (caiac) – băieți și fete, participanți la C1 (canoe) băieți, C1 fete (participarea la acastă categorie este o realizare pentru clubul Caiac SMile, care activează de numai 2 ani) și C1 dublu și  Dublu mixt (și băieți, și fete).

  “Am fost foarte bine primiți la această competiție. Pe lângă concursul în sine și antrenamente, ne-am și dus să vizităm fabrica, să le arăt copiilor din club cum se fac caiacele. E o istorie foarte frumoasă a caiacului slalom. Am și fost sponsorizați cu unele echipamente. Mulți prezenți la acest concurs ne-au spus că sunt onorați să ne aibă ca oaspeți, că se bucură că acest sport se dezvoltă și în România și că începem să fim auziți și văzuți la concursurile din Europa.” – a spus Ionuț Stancovici, președintele Caiac SMile

  Pentru Caiac SMile urmează antrenamente și concursuri în Delta Dunării, Slovacia și Macedonia, iar anul viitor vor avea reprezentanți la cupe europene și etape de campionate mondiale. Caiac SMile dovedește, prin toate aceste activități, că e un model demn de urmat de pasiune, curaj și muncă. A ajunge la concursuri de nivel european după numai 2 ani de activitate nu este puțin lucru, iar fiecare antrenament și competiție amplifică pasiunea și mai mult. Iar toate acestea nu ar fi posibile fără susținerea continuă a Consiliului Județean Satu Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img