More


  DECIZIE. Screening GRATUIT la Spitalul Județean. Depistarea precoce a CANCERULUI mamar

  - Advertisement -

  Cu ocazia Lunii Mondiale a luptei împotriva cancerului mamar, Spitalul Județean de Urgență Satu Mare, continuă campania de depistare precoce a cancerului mamar, care a ajuns la a III-a ediție.

  Astfel, prin medicii specialiști din cadrul Spitalului Județean de Urgență se va efectua în mod gratuit Screening mamar, care constă într-un consult oncologic cu educație privind autopalparea sânilor și un examen imagistic (ecografie mamară pentru doamnele și domnișoarele sub 50 de ani și mamografie pentru cele peste 50 de ani).

  De această campanie vor putea beneficia un număr de 120 de doamne și domnișoare, care în ultimul an nu au participat la un consult senologic (ecografie mamară sau mamografie).

  Consultul oncologic se va efectua joi, în data de 10 octombrie 2019, între orele 14:00 – 20:00, iar ecografia sau mamografia se vor face pe parcursul lunii octombrie 2019, în funcție de programările care se vor face.

  Programările se vor face telefonic la numărul: 0733.035.609, în zilele de 8 și 9 octombrie 2019, între orele 8:00-20:00, până la epuizarea numărului de locuri.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img