More


  FOTOGALERIE. Campania de strângere de semnături pentru BUNĂSTAREA ROMÂNILOR a pornit de la Satu Mare

  - Advertisement -

  Pensionarii din România merită să aibă o viață decentă și demnă, indiferent de partidele care sunt la guvernare!

  În prezența ministrului Muncii, Marius Contanstin Budăi, a președintelui PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca, și a seniorilor social democrați sătmăreni, ieri a fost demarată la Satu Mare campania de strângere de semnături pentru susținerea Pactului Național pentru Bunăstarea Românilor, un pact propus de candidatul PSD la Președinția României, premierul Viorica Dăncilă, care trebuie să fie garanția politică a continuării creșterii nivelului de trai al românilor în perioada următoare.

  PSD este singurul partid care a semnat alături de fiecare pensionar „Pactul Național pentru Bunăstarea Românilor” prin care se asigură continuarea majorărilor de pensii, indiferent de ce partid sau formațiune politică va fi la guvernare în următorii ani.

  ➢ PACTUL NAȚIONAL PENTRU BUNĂSTAREA ROMÂNILOR reprezintă asigurarea fiecărui pensionar din această țară că, indiferent ce partid sau formațiune politică va conduce România, vor fi păstrate și continuate măsurile și programele de majorare a pensiilor.

  ➢ Pensionarii din fiecare județ trebuie să aibă garanția că nu vor ajunge în situația din 2010, când politicienii de la PNL-PDL care conduceau țara noastră au luat decizia de a reduce și impozita pensiile.

  ➢ Nu mai vrem ca părinții și bunicii noștri să treacă din nou prin astfel de situații, care să îi pună în imposibilitatea de a avea un trai decent.

  ➢ Este un gest de minimă decență din partea liderilor PNL, USR-PLUS, PMP, Pro România, ALDE și UDMR să semneze acest PACT, care să le ofere pensionarilor din toată țara garanția că vor continua să respecte noua lege a pensiilor și vor asigura toate majorările prevăzute în actele normative aflate în vigoare, dacă vor ajunge la guvernare.

  ➢ Era o garanție pentru fiecare pensionar ca astăzi, 1 octombrie, când sărbătorim ziua internațională a persoanelor vârstnice, să vedem că liderii acestor partide își doresc o viața demnă și independentă pentru fiecare pensionar din România.

  ➢ E datoria noastră, a oamenilor politici, să asigurăm creșterea calității vieții pentru persoanele în vârstă și respectarea drepturilor lor, pentru a putea trăi decent.

  ➢ Din păcate, numai PSD este interesat în mod real de soarta persoanelor vârstnice, pentru restul partidelor aceste persoane constituie doar o masă mare de electorat, care contează numai când sunt alegeri.

  Semnează pactul la sediul PSD Satu Mare sau online, aici: https://www.petitieonline.com/pactul-pentru-bunastarea-roma…  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img