More


  FOTOGALERIE. Deschiderea anului universitar 2019 – 2020, la Filiala GOLDIȘ Satu Mare – UNIVERSITATEA DE ACASĂ.

  - Advertisement -

  “ Munca noastră este o inimă vie…”

  Într-o atmosferă destinsă și distinsă, marcată de culorile parfumate ale Toamnei, în sala de ședințe a Muzeului Județean Satu Mare a avut loc marți, 1 octombrie, deschiderea anului universitar al Filialei GOLDIȘ Satu Mare. La acest eveniment de referință din viața prestigioasei universități sătmărene, supranumită „ Universitatea de acasă”,au participat: studenți, cadre didactice universitare, părinți, rudenii și prieteni. Moderatorul manifestării, conf.univ.dr. Mircea Teodoru, a adresat la deschiderea festivității un salut cordial tuturor studenților, bobocilor din anul întâi și tuturor participanților, la care au fost adăugate cuvintele de încurajare în vederea obținerii de rezultate bune și foarte bune în noul an universitar.

  Dan Nica, fost Ministru al Comunicatiilor si Societatii Informationale, deputat si vicepresedinte PSD, sustine un discurs in cadrul conferintei internationale “Mediafax Talks about Digital Europe”, in Bucuresti, marti, 25 martie 2014. SILVIU MATEI / MEDIAFAX FOTO

  Alocuțiuni emoționante pentru noul an universitar

  Pentru a marca așa cum se cuvinte deschiderea noului an universitar, următoarele cadre didactice au adresat studenților, dar și personalului didactic și administrativ, un călduros: „Bine ați revenit” studenților din anii 2,3 și 4, dar și urări în vederea obținerii de rezultate remarcabile în pregătirea universitară și cercetarea științifică: conf.univ.dr. Vasile LAZĂR – directorul Filialei GOLDIȘ Satu Mare și conf.univ.dr. Olimpia NEAGU.

  Studenta Mădălina ROATIȘ și studentul boboc Andrei WOHNHAZ i-au primit pe bobocii din anul I cu cuvinte de încurajare și cu un legământ de credință pentru respectarea cu sfințenie a calității de student.

  Preotul protopop Ioan SOCOLAN a bincuvântat noul an universitar deschis la Filiala GOLDIȘ Satu Mare și a rostit cuvinte de înțelepciune adresate studenților și cadrelor didactice. Alături de preotul protopop Ioan Socolan, la deschiderea anului universitar a fost prezent și arhimandritul SPIRIDON PELEI – starețul Mănăstirii Nașterea „Sf. Ioan Botezătorul” din Scărișoara Nouă.

  Sub semnul valorii educației studențești

  În alocuțiunea sa, conf.univ. dr. Vasile Lazăr – directorul Filialei GOLDIȘ Satu Mare a accentuat următoarele idei: „Consider că Filiala noastră sătmăreană a făcut și face cinste Sătmarului, a oferit și va oferi cadre specializate în aproape toate domeniile vieții sociale. Noi venim în întâmpinarea studenților cu o ofertă educațională vastă, adaptată cerințelor pieții muncii și la standardele educaționale ridicate. A merge la școală sau facultate nu înseamnă doar să înveți niște teorii pe care să le repeți atunci când ți le cere profesorul, ci înseamnă mai ales să fii om, să știi să-i stai alături colegului aflat în nevoie, să-l susținii făcându-i bine, pentru ca și el, la rândul său să învețe să facă bine.

  Gândurile noastre se îndreaptă cu recunoștință și către regretații: prof.univ.dr.Aurel Ardelean, rector fondator al Universității de Vest VASILE GOLDIȘ Arad și Gavril Ardelean – fost director al Filialelor GOLDIȘ din Satu Mare și Baia Mare și prorector al Universității, care a avut o contribuție deosebită în remarcabila evoluție a Filialei noastre. Vă doresc tuturor ca în noul an universitar să aveți parte de multă sănătate, bucurii, satisfacții și împliniri pe drumul cunoașterii !”.

  „Performanțele studenților vor fi onoarea și mândria noastră universitară !”

  Conf.univ.dr. Olimpia Neagu a urat un „Bun venit !” bobocilor în comunitatea academică „Vasile Goldiș”, supranumită „Universitatea de acasă”! Pe parcursul următorilor ani de studenție, noi, profesorii, vom face parte din viața d-voastră universitară, vom contribui la dezvoltarea capitalului dv. de cunoștințe, care va sta la baza viitoarei profesii. Performanțele d-voastră din anii studenției vor  fi onoarea și mândria noastră universitară!

  Să nu abandonați niciodată în lupta cu viața oricât de greu vi s-ar părea… Învingătorii nu renunță, iar cei care renunță nu sunt învingători! Sunt sigură că dv., stimați studenți, faceți parte din categoria învingătorilor!”.

  „Munca noastră este o inimă vie…”

   

  Prof.univ.dr. CORALIA ADINA COTORACI – rectorul Universității de Vest VASILE GOLDIȘ Arad, a remis și Filialei GOLDIȘ Satu Mare, discursul de deschidere a anului universitar 2019-2020, din care am selectat câteva idei de referință:

  „Munca noastră este o inimă vie, care pulsează în mâinile voastre tinere. Să aveți un an cu obiective îndeplinite, cu oportunități de cunoaștere, de descoperire a noi valențe și valori, dar totodată vă îndemn să folosiți universitatea și partenerii ei pentru a vă forma ca veritabili intelectuali. Fii un student bun și profesorii tăi vor fi mândri de tine! Fii un student bun și te vei bucura de apreciere și succes, atunci când îți vei practica meseria! Eu cred că NU SUCCESUL creează BUCURIA! Cred că BUCURIA creează SUCCESUL. Vă doresc să aveți parte de un an excepțional! Poate va fi unul dintre cei mai buni ani ai voștri! VIVAT! CRESCAT! FLOREAT!”.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img