More


  FOTOGALERIE. Ministerul muncii, Constantin Budăi, se află la Satu Mare. Care este scopul vizitei sale

  - Advertisement -

  Ministrul Muncii şi Justiţiei Sociale, Marius Constantin Budăi, şi prefectul judeţului Satu Mare, Darius Filip, s-au aflat marţi, 1 octombrie 2019, la întâlnirea de lucru cu directorii executivi ai agenţiilor teritoriale din cadrul Agenţiei Naţionale pentru Plăţi şi Inspecţie Socială(ANPIS).

  Reuniunea care se desfăşoară în perioada 29 septembrie 2019-02 octombrie 2019 în judeţul Satu Mare are ca teme principale clarificarea unor aspecte de ordin legislativ privind activitatea economică şi de beneficii sociale, dezbateri referitoare la legislaţia privind evaluarea serviciilor sociale, training de comunicare eficientă în cadrul instituţiei şi în relaţia cu beneficiarii de asistenţă socială.

   

  De asemenea, pe ordinea de zi a discuţiilor se află şi prezentarea proiectului Dezvoltarea sistemului de asistenţă social pentru combaterea sărăciei şi a excluziunii sociale, Punctul de Contact Unic electronic şi diseminarea procedurilor operaţionale de la nivelul ANPIS şi AJPIS.

  Ministrul Marius Constantin Budăi va susţine, în această după-amiază, o conferinţă de presă la sediul PSD Satu Mare.

  Te rugăm distribuie acest articol în caz că ți sa părut util sau interesat.

  Așteptăm idei sesizări sau ponturi pentru articole pozitive sau negative pe email la redactie@gazetanord-vest.ro sau pe facebook la www.facebook.com/Gazeta-de-Nord-Vest  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img