More


  FOTOGALERIE. Ministrul Apărării, Gabriel Leş, la inaugurarea Centrului de Excelență în Robotică și Sisteme Autonome

  =

  Ministerul Apărării, senatorul PSD de Satu Mare, Gabriel Leş, a participat astăzi, cu ocazia deschdierii noului an universitar, la inaugurarea Centrului de Excelență în Robotică și Sisteme.

  “Deschiderea anului universitar este un moment important atât pentru sistemul militar de învățământ universitar care pregătește studenți pentru #ArmataRomaniei, cât și pentru alte instituții din Sistemul Național de Apărare.

   

  Am marcat astăzi o etapă importantă în dezvoltarea infrastructurii didactice a Academiei Tehnice Militare, și anume inaugurarea Centrului de Excelență în Robotică și Sisteme Autonome.

  Acest centru vine să continue tradiția de nivel european în domeniul cercetării în zona roboticii și sistemelor autonome și reprezintă un angajament onorat al echipei de conducere a instituției ce își propune, totodată, să catalizeze eforturile comune din sistemul național de apărare în scopul creșterii nivelului tehnologic și capabilităților de cercetare-dezvoltare și inovare.

  Mult succes tuturor, un an universitar rodnic și plin de realizări!”, a declarat, cu această ocazie, ministrul Gabriel Leş.

  Te rugăm distribuie acest articol în caz că ți sa părut util sau interesat.

  Așteptăm idei sesizări sau ponturi pentru articole pozitive sau negative pe email la redactie@gazetanord-vest.ro sau pe facebook la www.facebook.com/Gazeta-de-Nord-Vest  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img