More


  FOTOGALERIE. PRIMA stațiune de IARNĂ din județ. Va fi DESCHISĂ în acest an

  - Advertisement -

  Sunt premize foarte mari ca prima stațiune de iarnă din județul Satu Mare să fie deschisă încă din acest an. Cu siguranță, din luna decembrie se va putea schia aici.

  Șantierele în desfășurare de la Luna Șes, ”Montarea instalației de transport pe cablu CD4 Luna Șes și amenajare pârtie de schi și sistem de înzăpezire a pârtiei” și ”Alimentarea cu apă potabilă a zonei Luna Șes și înmagazinarea apei printr-o acumulare permanentă pentru tunurile de zăpadă” înregistrează un progres.

  Șantierele în desfășurare de la Luna Șes, ”Montarea instalației de transport pe cablu CD4 Luna Șes și amenajare pârtie de schi și sistem de înzăpezire a pârtiei” constructor fiind Acomin SA și ”Alimentarea cu apă potabilă a zonei Luna Șes și înmagazinarea apei printr-o acumulare permanentă pentru tunurile de zăpadă” constructor fiind Presconstruct Oaș SRL în asociere cu Dineng Dev SRL, au fost vizitate în data 2 octombrie 2019 de către o comisie de lucru.

  Delegația condusă de vicepreședintele Ioan Rus, din care au făcut parte directorul Direcției Tehnice, Ioan Șereș și angajați din cadrul aparatului de specialitate ai Consiliului Județean Satu Mare s-a întâlnit cu responsabilii tehnici cu execuția lucrărilor din partea constructorilor și diriginților de șantiere, pentru a analiza stadiul lucrărilor la cele două obiective de investiții enumerate mai sus.

  Se înregistrează un progres la executarea ambelor obiective de investiții. Executantul lucrării de montare a instalației pe cablu, amenajare a pârtiei de schi și a sistemului de înzăpezire al pârtiei a comunicat faptul că acestea vor fi finalizate până la începutul lunii decembrie 2019.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img