More


  FOTOGALERIE Vicepreşedintele ANPM, Radu Roca, la deschiderea anului universitar la Universitatea Ecologică

  - Advertisement -

  Vicepeşedintele Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului (ANPM), sătmăreanul Radu Roca, a participat astăzi la deschiderea noului an universitar la Universitatea Ecologică Bucureşti.

  “Deschiderea anului universitar este un moment important atât pentru Universitatea Ecologică din București care ocupa un loc aparte, bine definit, în peisajul universitar românesc actual, unde studenții primesc o serie de informații importante privind protecția mediului, respectul pentru pentru natura și conservarea acesteia, din perspectiva preocupărilor sale viitoare, cât și pentru instituțiile din domeniul mediului cu specialiști bine pregătiți.

  Stimați profesori, Dragi studenți vă doresc mult Succes în viață cu multe împliniri profesionale și familiale. La mulți ani Universitatea Ecologică din București”, a declarat Radu Roca cu această ocazie.

  Te rugăm distribuie acest articol în caz că ți sa părut util sau interesat.

  Așteptăm idei sesizări sau ponturi pentru articole pozitive sau negative pe email la redactie@gazetanord-vest.ro sau pe facebook la www.facebook.com/Gazeta-de-Nord-Vest  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img