More


  INCREDIBIL. Mamă DISPERATĂ, cere AJUTOR. Lăsată de PROPRII ei copii să MOARĂ în condiții INUMANE

  - Advertisement -

  Cazuri complexe au intrat în atenţia prefectului judeţului Satu Mare, Darius Filip, în urma audienţelor susţinute marţi, 08 octombrie 2019, la sediul instituţiei. Unul dintre acestea este al unei femeie care este lăsată de fiul ei să doarmă în condiții inumane.

  Unul dintre cele mai complexe cazuri a fost cel prezentat de o femeie, Ana Roșca, de loc din Ploieşti, mutată în judeţul Satu Mare, în comuna Lazuri, care se confruntă cu o problemă mai mult decât neplăcută.

  Locuieşte în localitatea Nisipeni, într-un imobil aflat în stare deplorabilă, fără încălzire, doarme pe jos, asta în condiţiile în care fiul său mijlociu este proprietarul imobilului. Cum dânsa nu este proprietar al imobilului (deţine drept de uzufruct), reprezentanţii Primăriei comunei Lazuri nu pot interveni pentru reparaţii urgente sau cu alte intervenţii la imobil.

  Femeia are trei copii, doi băieți și o fată, iar fiul cel mijlociu și-a luat angajamentul că o va îngrijii în schimbul casei și a banilor rămași după ce au vândut casa din Ploiețti, însă acum a lăsat-o să stea în frig, într-o casă fără acoperiș, fără încălzire, să doarmă pe jos.

  Acum cei trei copii ai ei sunt în Austria, și niciunul dintre ei nu se interesează de soarta femeii.

  Având în vedere că femeia nu are niciun venit, prefectul Darius Filip a dispus verificări suplimentare în acest caz şi analizarea situaţiei legale pentru ca aceasta să poată beneficia de ajutor de la stat. În ceea ce priveşte situaţia imobilului, prefectul i-a sugerat persoanei să încerce să mai poarte discuţii cu fiul său pentru a ajunge la o înţelegere legală privind dreptul de proprietate asupra imobilului.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img