More

    Mare-i grădina Ta, Doamne!

    Bursa de azi ne duce de la Satu Mare , la Mare! Nu pentru o vacanță ori o baie cu nămol ! Ci pentru un exemplu că nu numai pe la noi prin Sătmar mama ” jmekerilor ” e mereu gravidă.

    Un conducător auto din Constanța a intrat cu mașina personală într-un mall din oraș. Ploaia de afară l-a inspirat pe acesta să își „parcheze” autoturismul în clădirea centrului comercial, pentru a-și feri de ploaie televizorul achiziționat.

    Șoferul a intrat cu mașina chiar prin ușile de acces într-un mall din Constanța, pentru a-și încărca cumpărăturile voluminoase. Fotografia a fost surprinsă și postată pe un site de socializare în grupul „Parchez ca un bou” și în scurt timp a devenit virală pe internet, arată Realitatea de Constanța.

    Șoferul a reușit să-și parcheze mașina, la nivelul 1 din City Park Mall, urcând cu autovehiculul, o Dacie, cele două trepte de acces. Toate acestea, pentru a nu i se uda televizorul cumpărat.

    „Când îți cumperi televizor mai scump decât mașina”, ”Grad de securitate, zero”, ”Îmi doresc să mă fi gândit și eu la asta aseară”, sunt câteva din comentariile utilizatorilor de pe Facebook.

    Și să-ți mai vină să postezi sătmăreni parcați în fața farmaciei de pe Ștefan cel Mare….Ori mașini puse direct în ușă la Lidl, Penny sau ce o mai fi… Ai noștri, sincer, sunt pistol cu apă față de omul mării…

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE