More


  Ministrul Sănătății vine azi la Satu Mare

  - Advertisement -

  Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, se va afla în cursul zilei de astăzi la Satu Mare unde va participa la CONFERINȚA DE ÎNGRIJIRE A PACIENTULUI, Ediţia a II –a, “Rolul comunicării în îngrijirea pacientului – Comunicarea devine o artă atunci când vine din inimă”. În urma primei ediții care a avut loc anul trecut, conferința își păstrează interesul pentru medici și asistenți, având în vedere numărul mare de persoane înscrise. 300 de participanți din țară și din străinătate (Anglia, Germania, Italia), printre care se numără 5 manageri de spitale, 6 directori de îngrijiri, 15 medici și 200 de asistenți medicali.
  Conferința este organizată de către Spitalul Județean de Urgență Satu Mare și Consiliul Județean Satu Mare, în parteneriat cu OAMGMAMR Satu Mare și Asociația Gabriel Krisztian și sponsori. Invitați de onoare sunt ministrul Sănătății, doamna Sorina Pintea, și doamna dr. Elena Dumitrașcu, director general la Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate (ANMCS).
  Prin tema conferinței “Rolul comunicării în îngrijirea pacientului – Comunicarea devine o artă atunci când vine din inimă”, organizatorii își propun să aducă în atenția participanților importanța comunicării eficiente în cadrul procesului de îngrijire. Comunicarea este importantă deoarece pacienții au nevoie să fie ascultați, să fie înțeleși și să găsească un răspuns la întrebările și îngrijorările lor. Conferința își dorește să reunească personalul medical implicat în procesul de îngrijire a pacientului, facilitând astfel dialogul multidisciplinar, diseminarea bunelor practici, precum și realizarea unor relații de colaborare în viitor.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img