MOBILIZARE. O ȘCOALĂ din Satu Mare are NEVOIE de VOTUL SĂTMĂRENILOR. Pentru dotări de O MIE DE EUROClasa a II-a A de la Școala Gimnazială ”Grigore Mosil” are nevoie de votul fiecărui sătmărean pentru a câștiga un premiu în valoare de o mie de euro, bani ce vor fi folosiți la dotarea clasei.

Elevii clasei a II-a A, coordonați de învățătoarea Laura Orășteanu, s-au înscris la concursul BIC pentru Educație. Astfel, în perioada 30 septembrie – 18 octombrie 2019, elevii acestei calse trebuie să intre pe www.bickids.ro/BICpentruEducatie secțiunea Concurs, să-și promoveze clasa și să strângă cât mai multe voturi.

Cea mai votată clasa va castiga Marele premiu: echipament școlar pentru clasă în valoare de 1000 euro, iar următoarele două clasate vor câștiga rechizite BIC pentru toți elevii din clasă.

Până în momentul de față, elevii clasei a II-a A de la Școala Gimnazială ”Grigore Moisil” Satu Mare au adunat 811 voturi, dar cu toate acestea se află doar pe locul patru, după două școli din București, care au 1.078 de voturi, respectiv 1.053 de voturi, și o școală din Ploiești, care are 995 de voturi.

Elevii clasei a II-a A de la Șcdoaloa Gimnazială ”Grigore Moisil” Satu Mare îi roagă pe toți sătmărenii să le voteze clasa la https://www.bickids.com/ro/bicpentrueducatie/competition/1716

De ce să lăsam mia de euro să meargă la o altă școală din țară când banii pot ajunge la elevii clasei a II-a A de la Școala Gimnazială ”Grigore Moisil” Satu Mare.

Elevii promit că vor fi cuminți și vor învăța bine.

VOTAȚI LA https://www.bickids.com/ro/bicpentrueducatie/competition/1716

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts