More


  Noul mall, Aushopping Satu Mare, și-a deschis porțile

  - Advertisement -

  Noul mall al municipiului Satu Mare, Centrul Comercial Aushopping, și-a deschis ieri porțile pentru sătmăreni. Cu această ocazie, au fost inaugurate și primele două magazine, două mega-brand-uri în domeniul lor de activitate: Decathlon și Casa Rusu.

  Investiție de peste 12 milioane de euro
  În total, vorbim despre o investiție de peste 12 milioane de euro într-un proiect unic, în jurul căruia se poate dezvolta o zonă, se poate dezvolta un cartier, se poate dezvolta un oraș. Este o investiție făcută de Ceetrus, companie care administrează un portofoliu de 23 de centre comerciale la nivel național.


  Centrul Comercial Aushopping își dorește să strângă o comunitate în jurul noilor spații, care vor fi animate cu evenimente, întâlniri și activități sportive și de joacă. Noul centru nu va avea doar o componentă comercială, ci și una socială, unde sătmăreni de toate vârstele se întâlnesc ca între vecini să facă lucruri pentru comunitatea lor.
  La deschiderea oficială a Centrului Comercial Aushopping a fost prezent și primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, alături de viceprimarul Adrian Albu și city-managerul. ”Vom continua să sprijinim investiorii privați, fie că sunt companii multinaționale, naționale și locale!”, a declarat priumarul Kereskenyi.

  Noile brand-uri din oraș
  Unul dintre magazinele inaugurate azi este Decathlon, cel mai important retailer european de articole sportive. Primul magazin Decathlon din nord-vestul României a fost deschis la Satu Mare pe o suprafață de 1480 mp și va aduce ”toate sporturile sub același acoperiș”. Astfel sătmărenilor vor beneficia de o gamă variată de articole pentru peste 60 de activități sportive și de recreere.


  Un alt magazin inaugurat ieri este Casa Rusu, având o suprafață de peste 1.300 mp în care sunt prezentate cele mai noi colecții de mobilier și tapițerie aflate în tendințe. Cu una dintre cele mai moderne linii tehnologice din sud-estul Europei, Casa Rusu produce elementele de mobilier în fabrica proprie Rus-Savitar.

  Zona de home&deco este completată de un al doilea retailer local – Laguna – care oferă colecții pentru toate spațiile casei, produse în fabrica din Maramureș. Lucrările sunt avansate și la zona de food court și cinema, aceste spații urmând să fie deschise complet până la finalul acestui an.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img