More


  OPROTUNITATE. Satu Mare, legat feroviar cu două CAPITALE EUROPENE. Curse ZILNICE

  - Advertisement -

  Sătmărenii vor avea posibilitatea să ajungă pe calea ferată, în două capitale europene. Vor ajunge într-un timp mult mai scurt la Budapesta și Viena comparativ cu timpul călătoriei de la Satu Mare la București. Pe anumite porțini se va circula și cu 200 de km/h.

  CFR Călători în colaborare cu MAV Start (operatorul naţional feroviar de călători din Ungaria) şi OBB (operatorul naţional feroviar de călători din Austria) au stabilit introducerea în circulaţie a unui nou tren pe ruta Satu Mare – Debrecen – Püspökladány – Viena Hbf și retur începând cu planul de mers 2019 -2020.

  Trenurile IR 687 şi IR 686 Satu Mare – Debrecen – Püspökladány si retur sunt ramuri la/de la trenurile IR 144 și IR 143 Cluj Napoca-Viena si retur, aceste ramuri se atașează respectiv se detaseaza în stația Püspökladány. Compunerea trenurilor va fi asigurată de către MAV Start.

  Tracţiunea trenurilor pe teritoriile celor 3 state – România, Ungaria şi Austria este asigurată de operatorul naţional al fiecărui stat.

  Trenul va circula zilnic, începând cu data de sâmbătă, 15 decembrie 2019, fiind introdus deja în programul ÖBB.

  Trenul va avea 16 opriri intermediare: Carei (8:58) – Valea lui Mihai (9:46) – Nyirabrany – Debrețin (11:08) – Hajduszoboszlo (11:24) – Püspökladany – Karcag – Kisujszallas – Szolnok – Budapest-Keleti – Kelenföld – Tatabanya – Györ – Mosonmagyarovar – Hegyeshalom.

  Menţionăm că trenurile IR 687 şi IR 686 vor circula zilnic, după următoarele orare:

  Satu Mare (09:27) – Viena (17:21);
  Viena (10:42) – Satu Mare (20:42).

  Călătoria ar urma să dureze 7 ore și 54 minute spre Viena, respectiv zece ore la întoarcere. Cu alte cuvinte, mult mai repede decât până la București (14-15 ore).

  Pentru călătoria în relația Satu Mare – Viena, recomandăm oferta City Star Austria, care costă aproximativ 31 Euro, la clasa a 2-a, pentru un călător adult. Adică 146 de lei. Numărul locurilor disponibile pentru această ofertă este limitat.

  În cazul în care nu este disponibilă la vânzare oferta City Star Austria pentru data călătoriei, prețul unui bilet dus în relația Satu Mare – Viena, la clasa a 2-a este de aproximativ 46 Euro, adică 216 lei.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img