More


  Polițiștii au aplicat sancțiuni în valoare de 33 500 de lei

  =

  Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat ieri, 01 octombrie a.c., acțiuni de combatere și prevenire a accidentelor rutiere și de menținere a unui climat de ordine publică, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 90 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 33 500 de lei.

  Astfel, la data de 01 octombrie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 90 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 33 500 de lei.

  De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 15 conducători auto, care au depășit viteza maximă admisă cu peste 50 km/h, au efectuat depășiri neregulamentare sau nu au respectat semnificația indicatorului rutier.

  Dintre permisele reținute, 8 conducători auto cu vârste cuprinse între 21 și 50 de ani, au fost filmați și înregistrați de aparatul radar,  circulând cu viteze de la 102 km/h la 160 km/h, pe sectoare de drum având limita legală de 40 km/h, 50 km/h și 100 km/h. Față de aceștia polițiștii au dispus suspendarea dreptului de a conduce pentru 90 de zile.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img