More


  Proiecte numeroase în derulare la Moftin

  =

  Primăria Moftin dovedește că “se poate” prin numărul mare de proiecte și diversitatea acestora aflalte în derulare în acest moment. Despre toate acestea, GNV a stat de vorbă cu primarul comunei Moftin, David Gheorghe:

  “Lucrăm pe cele două proiecte pe care le avem în Programul Național de Dezvoltare Locală, respectiv extindere școală gimnazială Moftinu Mic – 8 săli de clasă. Suntem cu lucrările în grafic, destul de avansate. Lucrăm la extindere de canalizare Moftinu Mic – în jur de 8 km cu două stații de pompare. Suntem înainte de semnarea contractului pentru un proiect european din fonduri de dezvoltare regională împreună cu partenerii noștri din Ungaria, respectiv construcție și dotare a trei dispensare în localitățile Moftinu Mic, Moftinu Mare și Domănești. Mai avem două proiecte aprobate pentru reabilitarea căminului cultural în localitatea Domănești din fonduri ale Companiei Naționale de Investiții. Avem ordin al președintelui emis pentru o sală de sport în localitatea Moftinu Mic, tot împreună cu Compania Națională de Investiții.

  De ultimă oră, este vorba despre acel fond nou care finanțează obiective publice – am primit o listă în care ne regăsim și noi cu extindere drumuri publice în comuna Moftin în cele 4 localități – Moftinu Mic, Moftinu Mare, Domănești și Sânmiclăuș – aproximativ 12 km de modernizare străzi, respectiv de asfaltare.

  Tot în fază finală de începere, obținem ultimele avize pentru modernizarea unui drum comunal Păulean – gara Ghilvaci – o veste bună pentru locuitorii din gara Ghilvaci, deoarece investiția aceasta și-o doreau demult, respectiv asfaltare. Considerăm că este o realizare deoarece investiția este suportată din bugetul local – aproximativ 1,5 km în acest an – dacă totul decurge bine și restul anul viitor, până la 2,8 km.”  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img