More


  Reprezentanți din Carei, prezenți la cel de-al IX-lea Forum Anual Consultativ al Rutelor Culturale ale Consiliului Europei

  - Advertisement -

  Reprezentanții Centrului de Promovare a Turismului Cultural din Carei sunt prezenți în perioada 2-4 octombrie 2019, la Sibiu și Cisnădie la lucrările celui de-al IX-lea Forum Anual Consultativ al Rutelor Culturale ale Consiliului Europei.


  Delegația careiană participă la eveniment, în urma invitației primite din partea Ministerului Turismului și a Consiliului Europei.
  La această întâlnire participă 150 de invitați din 33 de țări, fiind o „premieră națională”, conform declarației Ministrului Turismului, domnul Bogdan Trif, în conferința de presă de la deschiderea Forumului. Acesta a mai menționat că evenimentul are ca scop dinamizarea și crearea de noi semnificații pentru Turismul Cultural din România.
  Careienii au oferit informații utile celorlalți participanți și au stabilit parteneriate cu alte entități de profil din domeniu, promovând totodată municipiul Carei și obiectivele turistice din oraș și împrejurimile acestuia.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img