More


  Sancțiuni, sancțiuni, sancțiuni. Polițiștii sătmăreni își fac treaba

  - Advertisement -

  Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat în acest sfârșit de săptămână, 4 – 6 octombrie a.c., acțiuni de combatere și prevenire a accidentelor rutiere și de menținere a unui climat de ordine publică, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 270 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 97 000 de lei.

  Astfel, în perioada 4 – 6 octombrie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 270 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 97 000 de lei.

  De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 21 de conducători auto, care au depășit viteza maximă admisă cu peste 50 km/h, au efectuat depășiri neregulamentare sau nu au acordat prioritate de trecere autovehiculelor.

  Totodată, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Satu Mare au desfășurat activități pe linia prevenirii și combaterii faptelor antisociale, ocazie cu care au aplicat aproximativ 110 sancțiuni contravenționale, la Legea nr. 61/1991, în valoare de aproximativ 29 000 de lei.

  Totodată, au fost organizate acțiuni pe linia depistării persoanelor care efectuează transport ilegal de material lemnos, astfel la data de 4 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției oraș Livada au oprit pentru control 4 căruțe care transportau material lemnos, fiind aplicate 2 sancțiuni contravenționale, în valoarea de 5 200 de lei și a fost ridicat în vederea confiscării 3 mc de material lemnos.

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img