More


  SCANDAL. Bătaie la UPU Satu Mare. Doctoriță și asistentă, LOVITE

  - Advertisement -

  Un scandal de proporții s-a produs în această noaptea la Unitatea de Primiri Urgențe de pe lângă Spitalul Județean Satu Mare, O doctoriță și o asistentă au fost agresate fizic de un pacient recalcitrant care s-a dat a fi cetățeam german.

  Potrivit martorilor citați de SatuMareOnline.ro, în jurul orei 1.30 s-a prezentat la Urgențe un cetățean care s-a prezentat fi german. Încă de la începutul vizitei sale la UPU, acesta, vizibil agitat, s-a arătat de la bun început nemulțumit de ”serviciile” asigurate de personalul de gardă.

  În această situașie a declanșat un scandal presărat cu tot felul de amenințări. Mai mult decât atât, a lovit o asistentă și a fost la un pas să lovească și o doctoriță.

  Pacienții aflați în acel moment la Urgențe au sunat la poliție. Astfel că, în scurt timp, la UPU a ajuns un echipaj de poliție care l-au condus pe germanul violent la Poliție pentru a da cu subsemnatul.

  Sursele SatuMareOnline.ro au afirmat că cetățeanul german nu este chiar german. Ar fi vorba despre un ploieștean care nu se află la primul scandal de acest fel.

  Toate acestea s-au produs în noaptea de dinaintea vizitei ministrului Sănătății, Sorina Pintea, la Satu Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img