More


  VIDEO/FOTO. Marea Deschidere a noului Magazin Casa Rusu din Satu Mare. Cadouri surpriză, prețuri atractive

  - Advertisement -

  Au trecut mai bine de 20 de ani de când făceam primii pași în domeniul mobilierului autohton, ca retailer. După ce în toamna anului 1994 am inceput business-ul, până în acest moment am reușit, prin muncă și pasiune, să devenim unul dintre cei mai mari producători de mobilier din PAL și tapițerie din țară.

  VIDEO. Magazinul Casa Rusu, inaugurat la Satu Mare. In Complexul Aushopping. Parcatea Auchan

  Publicată de Gazeta de Nord-Vest pe Joi, 3 octombrie 2019

  Avem cea mai modernă linie tehnologică din sud-estul Europei, în localitatea Dudeștii Noi, la doar 15 kilometri de Timișoara, clădind în timp o capacitate foarte mare de producție, cu un rezultat excelent la nivel național. Pentru oamenii cifrelor, aceasta înseamnă 2 milioane de mp. PAL din totalul de 6 milioane de mp. disponibil in țară.

  Perfecționați permanent și conectați cu societatea aflată în plină dezvoltare, propunem atât colecții noi de mobilier și stiluri de amenajare, cât și piese individuale smart, ușor de asamblat, disponibile pe loc, la cutie.

  Prin dezvoltarea tehnologiei deja existente în fabrica noastră Rus-Savitar și crescând capacitatea de producție, reușim să fim prima alegere a Clienților când vine vorba de mobilier și tapițerie de calitate, disponibile în variante, nuanțe și dimensiuni diferite. Astfel, prin implicarea celor peste 1.500 de angajați, ne mândrim cu finalizarea a nu mai puțin de 30.000 de seturi de mobilier pe lună.

  In prezent, Casa Rusu deține o rețea de magazine proprii care acoperă orașele București, Timișoara, Oradea, Cluj Napoca, Pitești, Brașov, Sibiu, Constanța, Piatra Neamț, Bacău, Botoșani și Buzău, cu suprafețe cuprinse între 1.300 si 5.000 mp., amenajate în cele mai noi tendințe, pentru gusturi dintre cele mai diverse.

        Joi, 3 Octombrie 2019, ora 10.00 Casa Rusu deschide cel mai modern magazin de mobilier si decorațiuni din nordul țării, la Satu Mare. Locația magazinului este în Aushopping Satu-Mare, str. Careiului nr. 77-79. Lansarea va fi sărbătorită cu o mulțime de cadouri și multe surprize interactive, dar mai ales cu…  REDUCERI:

  • 20% la mobilier si tapițerie, plus încă 5% sub forma de voucher
  • 50 % la diferite produse
  • 40% la sistemul modular Caro
  • 45% bucătaria Alegra
  • minim 30% la o selecție de biblioteci și sisteme modulare
  • până la 70% la produsele home&deco

           Primii 200 de cumpărători care vor trece pragul magazinului vor avea parte și de o supriză.

  Asemeni celorlalte magazine, și noul magazin din Satu-Mare a fost conceput pentru a aduce la viață experiența de acasă, prilej bun pentru sătmăreni să vadă, să creeze, să potrivească și să alcătuiască singuri, cu ajutorul Virtual Planner-ului sau sprijiniți de consilierii noștri, ambientul cel mai potrivit pentru spațiul de locuit. Oferind indicii legate de design-ul și funcționalitatea pieselor de mobilier, propunem o ofertă bogată: holuri, living-uri, camere de copii și tineret, dormitoare glamour sau minimaliste, mobilier printat, bucătării modulare și colecții frumoase de fotolii și canapele, disponibile în nuanțe și culori diferite, și mai ales în tendințe.

  La toate acestea adăugăm decorațiunile de la Cassima, aflate în promoții cu până la 70% discount: obiecte cu dichis, rame, tablouri, stickere decorative, lenjerii de pat și perne.

  Magazinul va fi unul de proporții, cu o suprafață de 1.500 mp.

  Noul concept Casa Rusu preia din atmosfera spațiilor de amenajare întâlnite în magazine și oferă indicii legate de design-ul și funcționalitățile pieselor de mobilier: moderne, elegante, modulare și ușor de asamblat. De asemenea Clienții au parte și de cele mai moderne decorațiuni și produse pentru casă.

  În Satu Mare deschidem cel de-al 18-lea showroom al nostru și vrem să oferim mai departe, cu aceeași pasiune și implicare, conectați la nevoile autentice ale omului modern:

  Mobilă din respect pentru tine!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img