More


  VIDEO. Româncă GRAVIDĂ, sclavă SEXUALĂ în Anglia, SALVATĂ de un taximetrist

  =

  O româncă însărcinată a fost salvată de un șofer de taxi în Marea Britanie, după ce un alt român, traficant de carne vie, i-a cerut să o ducă la un bordel. Șoferul de taxi, Tahir Mehmood, a salvat-o pe româncă de bărbatul care dorea să o ducă la un bordel din orașul Coventry.

  Taxiul a fost oprit de românul Robert Enescu, care a urcat-o pe femeie în mașină, i-a spus taximetristului să o ducă la adresa unui bordel și să îl sune când ajunge.

  Taximetristul a observat în timpul cursei că femeia este speriată și a întrebat-o ce s-a întâmplat, moment în care aceasta a izbucnit în plâns.

  Femeia însărcinată i-a povestit taximetristului cum românul în vârstă de 26 de ani a chemat-o în Marea Britanie sub falsa promisiune a unei slujbe de maseuză și a obligat-o apoi să presteze servicii sexuale.

  „Nu știu nimic aici, am venit acum patru zile. Am venit să fac masaj, dar m-au pus să mă prostituez, să fac sex, dar eu nu vreau să fac asta. Mă puteți ajuta să mă întorc la mine în țară? Bărbatul a spus că trebuie să mă prostituez, dar nu vreau”, i-a spus românca taximetristului.

  Taximetristul a chemat ulterior poliția, care l-a arestat pe Enescu.

  Românul a negat că ar fi traficat-o pe femeie în Marea Britanie, dar a fost pus sub acuzare, găsit vinovat și condamnat la nouă ani de închisoare în absența sa, deoarece nu s-a mai prezentat în instanță după ce a fost eliberat pe cauțiune. În prezent este căutat de autorități.

  Românca a ajuns în Marea Britanie în data de 16 februarie 2018. Incidentul a avut loc în data de 20 februarie 2018, dar cazul a fost scos la lumină abia acum, de publicația britanică Daily Mail.

  După ce au salvat-o pe româncă, polițiștii au percheziționat bordelul la care aceasta trebuia să ajungă și au salvat mai multe femei obligate să presteze servicii sexuale.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img