More


  Viorica Dăncilă: Programul de guvernare anunţat de premierul desemnat este axat pe austeritate

  - Advertisement -

  Viorica Dăncilă susţine că programul de guvernare anunţat de Ludovic Orban este axat de austeritate, adică tăieri de salarii şi concedieri din sistemul bugetar.
  “Programul de guvernare, anunţat de premierul desemnat, este axat pe austeritate, fie că înseamnă îngheţarea pensiilor, concedieri în sistemul bugetar şi tăieri de salarii ori lipsă de soluţii în domenii prioritare, precum sănătatea, educaţia şi infrastructura. Este un program de guvernare lipsit de viziune şi de coerenţă. Totodată, lista miniştrilor nominalizaţi denotă improvizaţie, iar numărul mic al femeilor din guvern arată lipsa de preocupare pentru egalitatea de gen”, a explicat premierul la începutul şedinţei de guvern.
  Dăncilă a mai declarat că actuala criză politică, declanşată de preşedintele Iohannis, are costuri considerabile, suportate de cetăţeni.
  “Criza politică declanşată de preşedintele Klaus Iohannis are costuri considerabile, suportate în totalitate de cetăţeni. Am fost zi de zi alături de oameni în această perioadă, în mai multe regiuni ale ţării. Românii sunt foarte atenţi la ceea ce se întâmplă şi sunt preocupaţi de salariile, pensiile şi drepturile sociale, sunt preocupaţi ca acestea să fie plătite la timp şi să nu fie tăiate în perioada următoare. Le înţeleg temerile şi sunt absolut justificate”, a afirmat Dăncilă.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img